dijous, 20 de setembre del 2012

Próximas convocatorias: 30/09/12 Concentración contra la caza frente a la feria de caza y tiro en Inca, Mallorca

PROTESTA: La caza no es un deporte,es asesinato.



La asociación animalista ICA anima a todxs lxs activistas por los animales a concentrarse frente a la feria de caza y tiro que se celebrará dicho fin de semana en inca.

Amb motiu de la fira de'' Caça i tir `` que se celebrarà a Inca entre els dies 28 i 30 de setembre, activistes de ICA animalista es concentraran a les portes d'aquesta fira per aclarir que la caça no és un esport de conservació de la natura ni un acte d'amor cap als animals.

Aquesta falsa imatge esportiva i mediambiental que s'inventen els caçadors no seria possible sense el suport i el patrocini de suposades entitats "protectores" d'animals que no tenen cap inconvenient a patrocinar aquest esdeveniment. Aquest és el cas d'organitzacions com la Fundació Natura Park de Mallorca o la Reserva Puig de Galatzó, les quals mereixen la nostra especial repulsa per definir-se com centres de "conservació" d'animals mentre apadrinen la massacre de centenars d'ells.

La caça és un ASSASSINAT, i no té res a veure amb els motius que tracten de divulgar en aquesta fira. Matar animals no té res a veure amb la conservació de la natura ni amb cap art o esport, tret que el sadisme sigui reconegut com a disciplina artística.

Acompanya ICA animalista en aquest acte de protesta. Perquè els animals no se'ls protegeix disparant, se'ls protegeix respectant les seves vides i els seus hàbitats

salut i veganisme!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Con motivo de la feria de ´´Caza y tiro``que se celebrará en Inca entre los días 28 y 30 de septiembre,activistas de I.C.A. animalista se concentrarán a las puertas de dicha feria para aclara que la caza no es un deporte de conservación de la naturaleza ni un acto de amor hacia los animales.

Esta falsa imagen deportiva y medioambiental que se inventan los cazadores no sería posible sin el sustento y el patrocinio de supuestas entidades "protectoras" de animales que no tienen ningún reparo en patrocinar dicho evento. Tal es el caso de organizaciones como la Fundación Natura Park de Mallorca o la Reserva Puig de Galatzó, las cuales merecen nuestra especial repulsa por definirse como centros de "conservación" de animales mientras apadrinan la masacre de cientos de ellos.

La caza es un ASESINATO,y nada tiene que ver con los motivos que tratan de divulgar en dicha feria. Matar animales nada tiene que ver con la conservación de la naturaleza ni con ningún arte o deporte, a no ser que el sadismo sea reconocido como disciplina artística.

Acompaña a ICA animalista en este acto de protesta. Porque a los animales no se les protege disparándoles, se les protege respetándo sus vidas y sus hábitats.

Salud y veganismo!

Más info en: ICA animalista http://www.facebook.com/aidacortecero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada